Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τα 7 μυστικά της όταν θέλει να χάσει εύκολα 3 κιλά

Όλοι μας παίρνουμε ή χάνουμε 2-3 κιλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όμως πριν την παραλία θέλουμε να είμαστε στην πιο κομψή εκδοχή μας για να νιώθουμε άνετα μέσα στο μαγιό μας.

0
258

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παίζει beach volley και γυμνάζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Έχει μια από τις πλέον καλογυμνασμένες και αξιοζήλευτες σιλουέτες της show biz και πάντα εντυπωσιάζει στις εμφανίσεις της στην παραλία, όπου συνήθως δεν την βλέπουμε να κάθεται σε μια ξαπλώστρα, αλλά να επιδίδεται σε διάφορα σπορ.

Όμως, όπως όλοι μας, κάποιες φορές θέλει να χάσει 2-3 κιλά πριν βγει στην παραλία. Τι κάνει σε μια τέτοια περίπτωση. Η ίδια αποκαλύπτει τα μικρά μυστικά για να ρίξει τον δείκτη της ζυγαριάς 2-3 κιλά σε μια μόλις εβδομάδα –όπως κάνει άλλωστε τακτικά μέσα από την προσωπική της σελίδα omorfamystika.gr.

1. Πίνει περισσότερο νερό, τουλάχιστον 1,5 λίτρο τη μέρα, κάτι εύκολο το καλοκαίρι λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.

2. Περπατά καθημερινά με την κάθε ευκαιρία, επιδιώκοντας να κάνει έναν περίπατο διάρκειας τουλάχιστον 20 λεπτών.

3. Μειώνει αρκετά τα λιπαρά φαγητά, κάτι που δεν είναι δύσκολο όταν ανεβαίνει πολύ η θερμοκρασία, καθώς δεν τα ζητά ο οργανισμός.

4. Αποφεύγει τις βραδινές εξόδους για φαγητό που συνήθως σημαίνουν δείπνο μετά τις 22.00 το βράδυ. «Όλοι ξέρουμε ότι το βράδυ πέφτει ο μεταβολικός μας ρυθμός. Και ό,τι δεν μεταβολίζεται σωστά αποθηκεύεται κατευθείαν σε μορφή λίπους!», έχει δηλώσει.

5. Τρώει περισσότερα φρούτα που αυτή την εποχή υπάρχουν άφθονα, σε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και σε καλύτερη ποιότητα. Συνήθως εντάσσει στη διατροφή της 4 φρούτα την ημέρα, τα οποία καλύπτουν και την ανάγκη της για γλυκό.

6. Εντάσσει στο πρωινό της γεύμα ένα βραστό αυγό, τρεις φορές την εβδομάδα. «Μας δίνει 80 θερμίδες, ενώ για να το χωνέψουμε καίμε 100!», λέει.

7. Μειώνει αισθητά τα γλυκά με σοκολάτα που είναι η αδυναμία της. «Επειδή, όμως, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς σοκολάτα, αγοράζω μικρά παγωτά σε ξυλάκι με βανίλια και πικρή σοκολάτα, που έχουν 0% ζάχαρη και λίγα λιπαρά αλλά καταπληκτική γεύση!»