Τι θέλουν οι άντρες στο σ*ξ; Νέα έρευνα απαντά!

Οι απαντήσεις που κάθε γυναίκα θέλει να ξέρει…

0
421

Επιστήμονες από το Ινστιτούτο Σεξουαλικών Ερευνών Kinsey στην Indiana των Ηνωμένων Πολιτειών έκαναν έρευνες με ένα σημαντικό ερώτημα. Ποιες γυναίκες προτιμούν οι άντρες για το σ*ξ; Και η απάντηση που βρήκαν ανατρέπει όλα όσα λέγαμε τόσα χρόνια για τους άντρες. Πως προτιμούν δηλαδή το σ*ξ χωρίς αισθήματα και δεσμεύσεις.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως οι άνδρες είναι περισσότερο ευχαριστημένοι όταν τα προκαταρκτικά διαρκούν περισσότερο. Τους αρέσει επίσης όταν οι γυναίκες παίρνουν πρωτοβουλίες στο σ*ξ και θέλουν οι γυναίκες να προσποιούνται οργασμό.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα των ειδικών, οι άνδρες είπαν πως όταν επιδίδονταν σε φιλιά, αγγίγματα πριν από τις ερωτικές τους συνευρέσεις με τη σύντροφο τους είχαν μεγαλύτερη σ*ξουαλική ικανοποίηση. Οι άντρες μπορεί να θέλουν να έχουν τον πρώτο ρόλο στο σ*ξ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τους αρέσει η γυναίκα να είναι εντελώς άβουλη.

Πιο συγκεκριμένα, το 82% των ανδρών θέλουν η γυναίκα να τους ζητά να βγουν ραντεβού. Πάνω από το 60% ομολογεί πως τους αρέσει να είναι διεκδικητική και επιθετική στο κρεβάτι.