Θέλεις να χάσεις βάρος; 5 tips για να τρως σωστά χωρίς να το προσπαθείς πολύ

Επειδή ο καιρός ζεσταίνει και σύντομα τα ρούχα θα λιγοστέψουν, φρόντισε από τώρα τη γραμμή σου.

0
219

Επειδή ο καιρός ζεσταίνει και σύντομα τα ρούχα θα λιγοστέψουν, φρόντισε από τώρα τη γραμμή σου.

Για να διατηρήσεις τη γραμμή σου, και να βάλεις φρένο στην τσέπη σου, δες τι απλά και εύκολα πραγματάκια μπορείς να κάνεις.

*Πήγαινε με λίστα στο σούπερ μάρκετ και τήρησέ την. Επιπλέον, μην πας ποτέ για ψώνια χωρίς να έχεις φάει και προτίμησε να μην έχεις παρέα που θα σε παρασύρει.

*Αγόρασε μόνο εποχικά προϊόντα. Μη βαριέσαι να κόβεις τα λαχανικά, να τα καθαρίζεις και να τα αποθηκεύεις. Καταρχάς είναι φθηνότερα από τα κατεψυγμένα και προφανώς είναι πολύ πιο νόστιμα και υγιεινά.

*Πίνε (πολύ) νερό. Εκτός του ότι είναι πιο υγιεινό από τα κάθε λογής αναψυκτικά και έτοιμους χυμούς, είναι και πολύ πιο οικονομικό!! Μπορείς να αγοράζεις και συσκευασμένο, αλλά και της βρύσης συνήθως μια χαρά πίνεται.

*Φύτεψε (σε γλάστρες αν δεν έχεις κήπο) λαχανικά και βότανα, τα οποία θα μπορείς να χρησιμοποιείς στο μαγείρεμα. Δε θα εξοικονομήσεις μόνο χρήματα, αλλά θα έχεις και φρέσκες βιολογικές ύλες στην κουζίνα.

*Πάρε το φαγητό σου στη δουλειά. Το καλύτερο.. φάε ένα δυναμωτικό πρωινό και βάλε σε τάπερ μια τέλεια σαλάτα με λαχανικά ή ακόμη μια φρουτοσαλάτα με σπόρους και ξηρούς καρπούς. Δε θα ταλαιπωρήσεις το πορτοφόλι σου και εσύ θα διατηρήσεις την υπέροχη γραμμή σου.