Τα 4 πράγματα που δεν χρειάζεσαι πια-επιτέλους, απαλλάξου!

Η φράση «πέτα τα» νομίζω πως είναι πολύ παλιομοδίτικη και δεν συνάδει με τη φιλοσοφία και τις ανάγκες της εποχής μας.

0
247

Η φράση «πέτα τα» νομίζω πως είναι πολύ παλιομοδίτικη και δεν συνάδει με τη φιλοσοφία και τις ανάγκες της εποχής μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να μαζεύεις καθετί που δεν πρόκειται να χρειαστείς ποτέ! Όπως τα παρακάτω:

Παλιοκαιρισμένες πετσέτες προσώπου. Όλες έχουμε, λίγο φθαρμένες, με αλλαγμένο το χρώμα από λάθος στο πλύσιμο, με μια τρυπούλα. Ναι, αυτές που δεν βγάζουμε με τίποτε μην τυχόν και τις δει κανένας καλεσμένος, ή η πεθερά μας. Δώρισέ τις σε κάποιο ίδρυμα ή σύλλογο και να είσαι σίγουρη ότι θα τις εκτιμήσουν.

Αποκόμματα περιοδικών μαγειρικής. Συγκέντρωσέ τα σε ένα folder στο οποίο θα ανατρέχεις κάθε φορά που δεν ξέρεις τι να μαγειρέψεις.

Τενεκεδάκια μπογιάς. Πριν έξι χρόνια δεν ήταν που είχατε φρεσκάρει το σπίτι; Και είπατε να κρατήσετε αυτά τα τενεκεδάκια, μπας και χρειαστούν! Χρειάστηκαν; Μήπως η μπογιά, η ελάχιστη που έχουν μέσα, αλλοιώνεται; Ακόμα το σκέφτεσαι;

Περιτυλίγματα και κορδέλες. Και από αυτά μαζεύουμε όλες γιατί σε κάθε γιορτή και σχόλη βγαίνει από μέσα μας η DIY ειδικός και δημιουργεί αριστουργήματα! Αν δεν πρόκειται για καλοδιατηρημένα χαρτιά και κορδέλες, δυστυχώς πρέπει να τους πεις το μεγάλο αντίο.