Πώς να επιλέξετε φίλτρο νερού

0
138
Πώς να επιλέξετε φίλτρο νερού
Πώς να επιλέξετε φίλτρο νερού

Σε αυτό το άρθρο σας δείχνουμε πώς να επιλέξετε φίλτρο νερού. Σε προηγούμενα άρθρα μας παρουσιάσαμε τα οφέλη του αλκαλικού νερού kangen. Είναι βέβαιο ότι όλοι όσοι δίνουν προτεραιότητα στην υγεία τους δεν μπορούν να αγνοήσουν αυτά τα οφέλη. Εάν έχετε ήδη ρίξει μία ματιά στα προϊόντα της εταιρείας μας πιθανώς να μπερδευτήκατε. Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε ποιο είναι το κατάλληλο για το δικό σας σπίτι και τη δική σας οικογένεια. Ίσως να μην ξέρετε πώς να επιλέξετε φίλτρο νερού. Με το άρθρο αυτό προσπαθούμε να σας διευκολύνουμε ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη συσκευή για εσάς.

Φίλτρα νερού

Πριν προχωρήσετε στην ανάγνωση του υπόλοιπου άρθρου καλό θα ήταν να ρίξετε μία ματιά στη σελίδα με τα φίλτρα και τους ιονιστές της εταιρείας μας. Στη συνέχεια πάμε να επιλέξουμε τον κατάλληλο ιονιστή ή φίλτρο νερού. Επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου ή της κάθε οικογένειας που μένει στο σπίτι. Εδώ μπορείτε να έχετε ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα φίλτρα νερού.

Φίλτρα νερού
Φίλτρα νερού

Επιλογή φίλτρου νερού βάσει πλήθους πλακιδίων ηλεκτρόλυσης

Εάν θέλουμε να ξεκινήσουμε με κάτι απλό και οικονομικό τότε η καλύτερη επιλογή είναι η συσκευή για αλκαλικό νερό Leveluk R. Η συσκευή αυτή διαθέτει τρία πλακίδια ηλεκτρόλυσης. Επίσης τρια πλακίδια ηλεκτρόλυσης έχει και το οικιακό φίλτρο νερού Leveluk JRII. Ανεβάζοντας το κόστος πηγαίνουμε στo φίλτρο νερού άνω πάγκου – ιονιστής SD 501 και στον ιονιστή νερού Leveluk SD 501 PLATINUM. Αυτές οι δύο συσκευές έχουν 7 πλακίδια ηλεκτρόλυσης ίδιου μεγέθους. Ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το κόστος πηγαίνουμε στα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk Κ8. Σε όλες τις συσκευές τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης είναι πλακίδια τιτανίου ιατρικού βαθμού.

Επιλογή φίλτρου νερού βάσει ισχύος

Οι δύο πρώτες συσκευές, δηλαδή η συσκευή για αλκαλικό νερό Leveluk R και το οικιακό φίλτρο νερού Leveluk JRII. Το οικιακό φίλτρο νερού JRII όμως, παράγει τόσο ισχυρά όξινο νερό pH 2,5, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό pH 11,5, συγκριτικά με το Leveluk R. Και τα δύο αποτελούν την καλύτερη επιλογή για singles καθώς και για ζευγάρια. Η ισχύς αυτών των συσκευών είναι χαμηλή σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές. Και συγκεκριμένα η ισχύς των δύο αυτών συσκευών ανέρχεται στα 120 watt. Αντίθετα οι υπόλοιπες τρεις συσκευές έχουν ισχύ 230 watt δηλαδή είναι πολύ πιο δυνατές και ισχυρές. Όσον αφορά την εγγύηση για τις δύο πρώτες συσκευές καθώς και για το οικιακό φίλτρο νερού η εγγύηση διαρκεί τρία χρόνια. Ενώ για τις τρεις ισχυρότερες συσκευές η εγγύηση διαρκεί 5 χρόνια. Εδώ θα βρείτε το οικιακό φίλτρο νερού.

Οικονομική επιλογή φίλτρου νερού

Το φίλτρο βρύσης Leveluk R αποτελεί πιο οικονομική επιλογή σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές. Καλό είναι πριν προβείτε σε μία αγορά να γνωρίζετε ποια πράγματα δεν κάνει. Μία δυνατότητα που έχουν οι υπόλοιπες τέσσερις συσκευές ενώ δεν την έχει το φίλτρο βρύσης Leveluk R είναι να παράγει ισχυρά όξινο νερό δηλαδή απολυμαντικό νερό με ph 2,5. Μία δυνατότητα που δεν έχει επίσης η συσκευή ένα είναι να παράγει ισχυρά αλκαλικό νερό δηλαδή απορρυπαντικό νερό με ph 11.5. Το φίλτρο βρύσης Leveluk R είναι μία συσκευή η οποία παράγει αλκαλικό νερό και την οποία μπορείτε να έχετε μαζί σας ακόμα και στα ταξίδια σας είναι πολύ εύχρηστη πολύ πρακτική και πολύ βολική.

Δυνατότητες του φίλτρου νερού βρύσης Leveluk R

Οι περιορισμένες δυνατότητες αυτού του μηχανήματος οφείλονται στο μικρό του μέγεθος και στη συμπαγή κατασκευή του. Το φίλτρο βρύσης Leveluk R φτιάχτηκε με κύριο κριτήριο τη φορητότητα και την εργονομία. Είναι η συσκευή που θα επιλέξουν όσοι ταξιδεύουν τακτικά και δεν θέλουν κατά τη διάρκεια της εκδρομής ή του ταξιδιού τους να στερηθούν τις ωφέλιμες επιδράσεις του αλκαλικού νερού kangen. Ένα ακόμα πλεονέκτημα του φίλτρου βρύσης Leveluk R είναι ότι δεν δεσμεύει χώρο πάνω στο νεροχύτη.

Αποτελεί ένα φίλτρο νερού μικρού μεγέθους ενεργού άνθρακα το οποίο μετακινείται και τοποθετείται πολύ εύκολα. Επίσης λόγω του χαμηλότερου κόστους αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει κάποιος να απολαμβάνει το αλκαλικό νερό kangen. Εδώ θα βρειτε το καλύτερο φίλτρο νερού βρύσης.

φίλτρο νερού βρύσης Leveluk R

Το φίλτρο νερού με τις περισσότερες δυνατότητες
Το φίλτρο νερού άνω πάγκου LevelukSd 501, είναι το best seller της εταιρείας και αποτελεί την καλύτερη πρόταση από όλες τις συσκευές μας όσον αφορά την ισχύ και τις δυνατότητες. Έχει πολλές ευκολίες και πολλά πλεονεκτήματα. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για χρήση σε εργασιακούς χώρους ή σε ιατρεία. Είναι το φίλτρο νερού που θα επιλέξετε εάν θέλετε να απολαμβάνετε το νερό kangen και στο χώρο εργασίας σας. Αποτελεί κορυφαία πρόταση για ιατρεία.

Η ευκολία ενισχύεται από την μεγάλη οθόνη lcd. Η χρήση του φίλτρου νερού άνω πάγκου LevelukSd 501 ενδείκνυται για όσους έχουν μεγάλη κατανάλωση νερού. Ως παράδειγμα περιπτώσεων τέτοιου είδους μπορούμε να αναφέρουμετις πολυπληθείς οικογένειες, τα εστιατόρια, τις επιχειρήσεις και τα γραφεία με πολλούς υπαλλήλους.

Φίλτρο νερού για εστιατόρια

Εδώ οφείλουμε να επισημάνουμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που κερδίζει ένα εστιατόριο όταν αγοράσει το φίλτρο νερού άνω πάγκου LevelukSd 501 και ενημερώσει τους πελάτες του για τη χρήση του. Εάν βάλετε τον εαυτό σας στη θέση του πελάτη μπορείτε να σκεφτείτε για λίγο πιο εστιατόριο θα προτιμούσατε κάνοντας την ακόλουθη σύγκριση. Εάν είχατε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ δύο εστιατορίων εκ των οποίων το ένα χρησιμοποιεί το φίλτρο νερού kangen ενώ το άλλο δεν χρησιμοποιεί είναι βέβαιο ότι θα επιλέγατε αυτό με το φίλτρο νερού.
Σε καμία περίπτωση δεν ισχυριζόμαστε ότι όλοι οι πελάτες ενός εστιατορίου είναι γνώστες των ωφελειών του αλκαλικού νερού kangen. Αυτό Όμως που ισχυριζόμαστε είναι ότι όλοι οι πελάτες ενός εστιατορίου γνωρίζουν τα προβλήματα του νερού της βρύσης. Όλοι θα προτιμούσαν ένα νερό το οποίο βγαίνει από φίλτρο νερού. Επιπλέον εάν επιτρέψετε στον πελάτη σας να διαβάσει τα πλεονεκτήματα του νερού, τότε είναι βέβαιο ότι θα τον κερδίσετε και θα αποτελεί η χρήση του φίλτρου ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να επιλέξει το εστιατόριο σας σε σχέση με κάποια πάλι ανταγωνιστική επιχείρηση εστίασης.

Φίλτρο νερού για ξενοδοχεία

Το ίδιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ισχύει και στα ξενοδοχεία. Ειδικότερα στα ελληνικά νησιά είναι γνωστό το πρόβλημα της λειψυδρίας. Επίσης είναι γνωστό ότι το νερό που πίνουμε από τη βρύση στα νησιά δεν είναι και το καλύτερο. Σε πολλά από τα νησιά μας ο δήμος έχει φροντίσει ώστε να φτιάξει δημόσιες βρύσες όπου οι κάτοικοι μπορούν να γεμίζουν μπουκάλια και στάμνες. Επίσης είναι γνωστό ότι όταν κάνουμε διακοπές στα ελληνικά νησιά, επιστρέφοντας το βράδυ στο δωμάτιό μας πρέπει να φροντίσουμε ώστε να έχουμε μαζί μας ένα μπουκάλι νερό διότι το νερό της βρύσης δεν πίνεται.

Φανταστείτε να είχατε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε ένα ξενοδοχείο το οποίο μεριμνά για την ποιότητα του νερού που προσφέρει στην κουζίνα του και επίσης μεριμνά ώστε το νερό που προσφέρει στους πελάτες του στο μπαρ καθώς και σε όλους τους υπόλοιπους κοινόχρηστους χώρους να είναι το καλύτερο. Ας βάλετε για λίγο τον εαυτό σας στη θέση του πελάτη. Είναι βέβαιο ότι οι πελάτες που παίρνουν σοβαρά το θέμα της υγείας τους θα επέλεγαν το ξενοδοχείο με το φίλτρο νερού.

Δυνατότητες του φίλτρου νερού βρύσης Leveluk Κ8

Το Φίλτρο νερού βρύσης Leveluk Κ8 έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με τις υπόλοιπες τέσσερις συσκευές φίλτρων νερού. Μία δυνατότητα που έχει μόνο αυτή η συσκευή είναι ότι διαθέτει lcd οθόνη, δηλαδή touchscreen. Στην οθόνη αυτή αναγράφονται οδηγίες καθαρισμού πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει με τις υπόλοιπες συσκευές. Είναι η μοναδική συσκευή που διαθέτει 8 πλακίδια ηλεκτρόλυσης. Η συσκευή αυτή ενδείκνυται για οικογένειες με πολλά άτομα.

Γιατί να επιλέξω φίλτρο νερού βρύσης Leveluk Κ8

Επίσης πρόκειται για μία πολύ κομψή συσκευή η οποία θα ομορφύνει την κουζίνα σας. Ή για να το πούμε αλλιώς αν έχετε μία κομψή κουζίνα τότε το Φίλτρο νερού βρύσης Leveluk Κ8 θα ταιριάξει απόλυτα. Η τιμή του Φίλτρου νερού βρύσης Leveluk Κ8 είναι προφανώς αυξημένη σε σχέση με τις υπόλοιπες τέσσερις συσκευές. Όμως δίνεται η δυνατότητα 24 δόσεων η οποία δεν υπάρχει στα υπόλοιπα τέσσερα φίλτρα. Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου ονομάζονται έτσι διότι τοποθετούνται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και συνδέονται με τη βρύση της.

Σύγκριση μεταξύ φίλτρων νερού

Μέχρι εδώ εξετάσαμε τρεις συσκευές. Η πρώτη συσκευή, το φίλτρο βρύσης Leveluk R, αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή. Η δεύτερη συσκευή, το Φίλτρο νερού βρύσης Leveluk Κ8, αποτελεί την επιλογή με τις περισσότερες δυνατότητες. Η Τρίτη το φίλτρο νερού βρύσης Leveluk SD 501, είναι το best seller. Οι υπόλοιπες δύο συσκευές, δηλαδή το οικιακό φίλτρο νερού Leveluk JRII, και ο ιονιστής νερού Leveluk SD 501 PLATINUM βρίσκονται μεταξύ του φίλτρου βρύσης Leveluk R και του φίλτρου νερού άνω πάγκου Leveluk K8. Τόσο όσον αφορά τις δυνατότητες όσο και όσον αφορά την τιμή δηλαδή το κόστος.

Φίλτρο νερού για οικογένειες ή singles;

Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι το φίλτρο βρύσης Leveluk R και το οικιακό φίλτρο νερού Leveluk JRII απευθύνονται σε singles ή σε οικογένειες 2 ατόμων. Εάν η οικογένειά σας αποτελείται από περισσότερα μέλη, τότε δεν έχετε παρά να αρχίσετε να εξετάζετε ένα προς ένα τα ισχυρότερα φίλτρα νερού. Εάν δεν τίθεται θέμα οικονομικό και μπορείτε να επιλέξετε χωρίς να σκέφτεστε τα χρήματα, τότε σαφώς η καλύτερη επιλογή είναι το φίλτρο νερού άνω πάγκου Leveluk K8.

Τελική επιλογή φίλτρου νερού

Όποιο φίλτρο νερού και αν επιλέξετε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι διαθέτει την κορυφαία ποιότητα της εταιρείας Enagic. Όλες οι συσκευές διαθέτουν εγγύηση και όλες οι συσκευές παράγουν αλκαλικό νερό kangen κορυφαίας ποιότητας. Όποια και αν είναι η επιλογή σας μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα οφέλη του νερού kangen για την υγεία σας θα είναι άμεσα.

Πώς να επιλέξετε φίλτρο νερού
Πώς να επιλέξετε φίλτρο νερού

Φίλτρα νερού

Τα οφέλη του αλκαλικού νερού kangen είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας και στην οικογένειά σας. Το σημαντικό όμως δεν είναι η επιλογή της συσκευής. Το σημαντικό είναι να ενημερωθείτε για τα οφέλη του αλκαλικού νερού kangen. Όσον αφορά την επιλογή της συσκευής εάν δεν έχετε ήδη αποφασίσει διαβάζοντας αυτό το άρθρο, μην ανυσηχείτε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας ώστε να σας διευκολύνουμε στην επιλογή φίλτρου νερού.