Ποια καριέρα ταιριάζει στο ζώδιο σου

Τα άστρα αναλαμβάνουν τον ρόλο συμβούλου σταδιοδρομίας, ακόμη κι αν δεν πιστεύετε φανατικά σε αυτά.

0
309

Τα άστρα αναλαμβάνουν τον ρόλο συμβούλου σταδιοδρομίας, ακόμη κι αν δεν πιστεύετε φανατικά σε αυτά.

Κριός
Οι Κριοί είναι ηγετικές φυσιογνωμίες και με αυτό το γνώρισμα μπορούν να γίνουν αφεντικά. Δεν χαρακτηρίζονται ως οι καλύτεροι στον ρόλο του ηγέτη, μιας που δεν μπορούν να ασχοληθούν με μικροδιαχειρίσεις και δεν αντέχουν τους περιορισμούς. ‘Εχουν την ικανότητα να σκαρφαλώνουν στην κορυφή με ταχύτατους ρυθμούς, με την προϋπόθεση ότι δεν αφήνουν στην μέση αυτό που έχουν ξεκινήσει. Κατέχουν ισχυρές κοινωνικές δεξιότητες και ξέρουν πως να επιβληθούν. Ξεκινούν πολλά έργα, αλλά στο τέλος ολοκληρώνουν ελάχιστα ή επιτυγχάνουν την ολοκλήρωση τους με την βοήθεια συνεργατών.Συχνά χαρακτηρίζονται ως ανταγωνιστικοί.*Ιδανική καριέρα: Οδηγός δραστηριοτήτων στην ύπαιθρο, προσωπικός γυμναστής, αθλητής ή διοργανωτής αθλητικών διοργανώσεων.
Ταύρος
Ως εργαζόμενοι οι Ταύροι είναι προσγειωμένοι και πρακτικοί, κάτι που τους καθιστά ικανούς να αντεπεξέλθουν σε κάθε περίσταση και ως ηγέτες και ως ακόλουθοι. Συνήθως βρίσκονται στη θέση του αρχηγού και αυτό το έχουν κερδίσει μετά από σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Το μειονέκτημα τους είναι ότι το πείσμα τους τυφλώνει μερικές φορές και αυτό λειτουργεί απωθητικά για αυτούς που βρίσκονται γύρω τους. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό το πείσμα δημιουργεί πεδία μάχης στα οποία ο Ταύρος καλείται να πολεμήσει και –φυσικά ως πεισματάρης- να κερδίσει. *Ιδανική καριέρα: Εργασία στην βιομηχανία τροφίμων, στις πωλήσεις πολυτελών προϊόντων ή υπηρεσιών, τραπεζικός υπάλληλος, χρηματιστής.
Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι ευδοκιμούν σε γρήγορους ρυθμούς και περιβάλλοντα που εναλλάσσονται διαρκώς, προτιμούν συνθήκες που τους προσφέρουν μεγάλη ποικιλία καταστάσεων και τους αρέσει να συνομιλούν με πολύ κόσμο. Αυτό συμβαίνει γιατί βαριούνται εύκολα και πρέπει συνέχεια να αλλάζουν οι αρμοδιότητες τους και οι συνθήκες εργασίας τους προκειμένου να μην συμβεί αυτό. Η αναμετάδοση πληροφοριών και η παρουσία τους σε πολλά διαφορετικά πόστα είναι μερικά στοιχεία που θα έκαναν την εκάστοτε δουλειά δελεαστική για εκείνους. *Ιδανική καριέρα: Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, διαφημιστής, project manager.
Καρκίνος
Οι Καρκίνοι αγαπούν να δίνουν το παράδειγμα του καλού εργαζόμενου και αναλαμβάνουν ευθύνες με ευκολία. Είναι καταπληκτικοί στο να δίνουν συμβουλές και στην επίλυση προβλήματων που για άλλους φαίνονται βουνό. Συνήθως η επαγγελματική τους σταδιοδρομία παγώνει όταν δεν βλέπουν αναγνώριση της δουλειάς τους. Είναι απαραίτητο γι’ αυτούς να υπάρχει μονίμως ένα κίνητρο που να πυροδοτεί την ενέργεια τους. Τα επαγγέλματα που τους δίνουν την δυνατότητα να βοηθούν τον πλησίον τους όπου υπάρχει ανάγκη και πρόβλημα είναι αυτα που τους ταιριάζουν περισσότερο. *Ιδανική καριέρα: Κοινωνικός λειτουργός, υπάλληλος σε τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, δάσκαλος, διατροφολόγος, νηπιαγωγός.
Λέων
Στους Λέοντες αρέσει να εκτίθενται και να τραβούν την προσοχή, αλλά όχι πάντα με την ρηχή έννοια: τις περισσότερες φορές θέλουν να αποτελούν έμπνευση για τους άλλους. Σε ρόλο αφεντικού διαπρέπουν, αφού η δυναμική τους ξεχωρίζει από μίλια μακριά. Ένας Λέων συνήθως είναι φοβερά απαιτητικός τόσο με τον εαυτό του, όσο και με τους άλλους. Ο δυναμισμός του διαταράσσει την ηρεμία σε μια ομάδα, την οποία φροντίζει να αποκαταστήσει με την γοητεία του και τις καλές πλευρές του χαρακτήρα του. Ο Λέων έχει δύο δυνατά σημεία: την ηγεσία και το ταλέντο να ψυχαγωγεί. *Ιδανική καριέρα: Πολιτικός, διευθύνων σύμβουλος, ηθοποιός, μουσικός, παρουσιαστής.
 
Παρθένος
Ο Παρθένος πάσχει από τελειομανία, είναι συγκεντρωτικός και είναι πάντα διαθέσιμος στην υπηρεσία των άλλων. Είναι συμπονετικός και μαθαίνει γρήγορα, ενώ σαν ηγέτης λειτουργεί πρακτικά και προστατευτικά. Όσον αφορά στην αποτελεσματικότητα των συναδέλφων του είναι απαιτητικός, αλλά το χειρότερο είναι ότι έχει μια τάση να είναι πολύ σκληρός με τον εαυτό του, σε σημείο που να τον αδικεί κάποιες φορές. Συχνά οι γύρω του του υπενθυμίζουν τα καλά του στοιχεία και τον προτρέπουν να μην πνίγεται στις λεπτομέρειες. Οι Παρθένοι είναι πολύ καλοί στην εξυπηρέτηση και έχουν πολύ δυνατή μνήμη. Βασικά ο Παρθένος είναι ο τέλειος εργαζόμενος.*Ιδανική καριέρα: Οτιδήποτε έχει να κάνει με εξυπηρέτηση, ρεσεψιονίστ, θεραπευτής, τεχνικός, μεταφραστής, στατιστικολόγος, ιδιωτικός ντετέκτιβ.
Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι καταπληκτικά κοινωνικοί και έχουν το χάρισμα να λειτουργούν ως μέσα που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά και ως διαμεσολαβητές. Το να κρατούν τις ισορροπίες είναι κάτι που τους βγαίνει με φυσικό τρόπο, ξέρουν να «διαβάζουν» τους ανθρώπους και να είναι κατανοητικοί. Αυτά είναι μερικά από τα εργαλεία που χρησιμοποιούν άλλωστε για να ανελιχθούν στην δουλειά τους και να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αγαπούν την δικαιοσύνη, την επαφή με τον κόσμο και τις νέες ιδέες.*Ιδανική καριέρα: Δικηγόρος, μεσίτης, διπλωμάτης, ξενοδοχοϋπάλληλος, κομμωτής, wedding planner.
Σκορπιός
Ένας Σκορπιός ξέρει πώς να κρατήσει το στόμα του κλειστό και αυτό είναι κάτι που τον βοηθάει εξαιρετικά στην καριέρα του. Επιλέγει να ασχολείται με πράγματα που απαιτούν διακριτικότητα, κι ενώ μπορεί να δείχνει πως δεν γνωρίζει πολλά, ουσιαστικά ξέρει τα πάντα. Στους Σκορπιούς αρέσει να διερευνούν υποθέσεις και λατρεύουν τις προσκλήσεις, αλλά κρατούν πάντα ένα χαμηλό προφίλ. Αυτό που δείχνουν στους έξω είναι πάντα μια ψυχραιμία, ενώ μέσα τους μπορεί να γίνονται τεράστιες μάχες. Θέλουν να έρχονται πρώτοι κι αν δεν το καταφέρουν, τους κοστίζει.*Ιδανική καριέρα: Μυστικός πράκτορας, χειρούργος, crisis manager, διαχειριστής πόρων.
Τοξότης
Ένας Τοξότης αποτελεί τον ιδανικό συνομιλητή, ενώ είναι ο απόλυτος εμπνευστής του δικαίου και της ηθικής. Εργάζεται πάντα πολύ σκληρά και περιμένει τα πράγματα να του έρθουν αξιοκρατικά και όχι να του χαριστούν. Ξέρει να ενθαρρύνει και είναι έτοιμος να παραδεχτεί τα λάθη του. Είναι καλός σε όλα όσα επιλέγει, αφού ποτέ δεν αναλαμβάνει να κάνει κάτι που δεν μπορεί να φέρει εις πέρας. Ο Τοξότης μπορεί να εργαστεί σε πολλά διαφορετικά πεδία, φτάνει να βρει αυτό που του αρέσει πραγματικά να κάνει. Επίσης ζει για να ταξιδεύει.*Ιδανική καριέρα: Οτιδήποτε έχει να κάνει με τουρισμό και ταξίδια, χειροτέχνης, καθηγητής, ψυχολόγος, εργαζόμενος σε μη κερδοσκοπική οργάνωση.
Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι σοβαροί, αυστηροί, πρακτικοί, πραγματιστές και τετράγωνοι. Δεν είναι τόσο βαρετοί όσο ακούγονται, απλά θέλουν τον χρόνο τους για να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους. Όταν πρόκειται για ηγετική θέση έχει το χάρισμα να καθοδηγεί με ακρίβεια και να κερδίζει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό. Δεν φοβούνται την σκληρή δουλειά και την δέσμευση σε μια κατάσταση. Ένας Αιγόκερος είναι εργασιομανής σε εξαντλητικό βαθμό, αφού θέλει πάντα να βλέπει τον εαυτό του να γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα και θεωρεί πάντα πως υπάρχει περιθώριο εξέλιξης. Οποιαδήποτε διοικητική θέση, είναι κάτι που ταιριάζει απόλυτα σε έναν Αιγόκερο. *Ιδανική καριέρα: Διευθυντής εταιρείας, στρατιωτικός, αρχιτέκτονας, μαθηματικός.
Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι ένα πραγματικά ελεύθερο πνεύμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν παίρνει την δουλειά του στα σοβαρά ή πως δεν εργάζεται σκληρά. Απλά έχει αυτή την τάση να σκέφτεται πολύ διαφορετικά από τους υπόλοιπους. Επικοινωνεί με παράδοξους τρόπους τα μηνύματα που θέλει να περάσει και έχουν τους δικούς τους χρόνους. Η κοινωνικότητα είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει, αλλά αποζητά και την μοναξιά όταν νιώθει εξάντληση. Συνήθως είναι δύο βήματα μπροστά από τους άλλους, αλλά η εκκεντρικότητα του δεν του αφήνει περιθώρια να το δείξει. Η δημιουργικότητα και οι καλλιτεχνικές ανησυχίες δίνουν έναν έξτρα πόντο στην επαγγελματική φιλοσοφία ενός Υδροχόου.*Ιδανική καριέρα: Φυσικός, βιολόγος, γραφίστας, συγγραφέας, φωτογράφος, καλλιτέχνης, ελεύθερος επαγγελματίας.
Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι ευέλικτοι και δεν αγχώνονται για την εικόνα τους στους άλλους. Τους ενδιαφέρει να κάνουν πραγματικά το καλύτερο που μπορούν κι εστιάζουν εκεί. Μπορούν να προσαρμοστούν σε πολλά επαγγέλματα, αλλά επιλέγουν αυτά που τους καλύπτουν κάποια συναισθηματική τους ανησυχία ή ευαισθησία. Είναι συμπονετικοί και πολλές φορές βάζουν τους άλλους πάνω από τον εαυτό τους, γεγονός που εκτιμάται στο τέλος. Στο προφίλ τους ταιριάζει ό,τι έχει σχέση με περιποίηση και περίθαλψη. Επίσης η αγάπη για τις τέχνες ανοίγει κι εκεί επαγγελματικούς ορίζοντες.*Ιδανική καριέρα: Φυσιοθεραπευτής, ψυχολόγος, νοσοκόμα, γιατρός, ζωγράφος, μουσικός, χορευτής.