Μπορείς να μαλακώσεις το ξερό ψωμί; Κι όμως, μπορείς!

Μάθε το τιπ για να κάνεις και πάλι φρέσκο το μπαγιάτικο ψωμί…

0
277

Αν αφήσεις το ψωμί έξω για 1 ημέρα, ξεραίνεται με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα να μην μπορείς να το καταναλώσεις.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι βέβαια να αξιοποιήσεις το μπαγιάτικο ψωμί στη μαγειρική, υπάρχει όμως και 1 τέλειο τιπ για να το κάνεις και πάλι μαλακό, σαν φρέσκο!

Τι μπορείς να κάνεις;

Τύλιξε το σε μια υγρή πετσέτα και βάλε το στο φούρνο, στους 120 βαθμούς, για περίπου 10’!

Τόσο απλά θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις και την επόμενη ημέρα, το χθεσινό ψωμάκι.