Είσαι έτοιμη για μωρό; 4 ερωτήσεις που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου!

4 ερωτήσεις που επιχειρώντας να τις απαντήσεις θα ανακαλύψεις πολλά για εσένα που δεν γνώριζες.

0
282

4 ερωτήσεις που επιχειρώντας να τις απαντήσεις θα ανακαλύψεις πολλά για εσένα που δεν γνώριζες. 

Είμαι έτοιμη να χαλαρώσω με την καριέρα μου; 

Αν δεν είσαι έτοιμη ακόμα να χαλαρώσεις λίγο με το θέμα της καριέρας, τότε μάλλον δεν είσαι έτοιμη να γίνεις μαμά. Τα μικρά παιδιά έχουν συνεχώς ανάγκη τη μητέρα τους και θέλουν την αφοσίωσή σου και πολύ αγάπη. Αν λείπεις συνεχώς σε meeting και δουλειές θα δυσκολευτείς πολύ. 

Είναι ο σύντροφός μου έτοιμος; 

Αν δεν είσαι σίγουρη ότι ο σύντροφός σου είναι και αυτός έτοιμος να γίνει πατέρας, τότε καλό θα είναι να περιμένεις λίγο. Το παιδί είναι μια δέσμευση και χρειάζεται αφοσίωση και από τους δύο γονείς. 

Είμαι έτοιμη να μειώσω τις εξόδους μου; 

Αν είσαι από τις γυναίκες που βγαίνουν κάθε βράδυ τότε ίσως να δυσκολευτείς να κλειστείς στο σπίτι. Πρέπει να πατήσεις pause για λίγο στην προσωπική σου ζωή, χάνοντας προσωρινά τις κολλητές σου. Ένας διαφορετικός τρόπος ζωής σε περιμένει, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι απαραίτητα κακό…

Πώς θέλω να είμαι σαν γονιός;  

Θέλεις να είσαι αυστηρή; Θέλεις να γίνεις κολλητή με το παιδί σου; Θα το μεγαλώσεις με πειθαρχία ή θα είσαι μια πιο χαλαρή μαμά; Αυτές τις ερωτήσεις αξίζει να της κάνεις στον εαυτό σου, καθώς αποτελούν μια καλή εισαγωγή στον τρόπο που οραματίζεσαι τη μητρότητα. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να δεις κατά πόσο είσαι έτοιμη να παίξεις αυτό τον τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Οι γυναίκες έχουμε έμφυτο το αίσθημα της μητρότητας ωστόσο δεν πυροδοτείται σε κάποιες γυναίκες με μιας. Ακόμη λοιπόν και αν δεν νιώθεις όσο «μανούλα» θα ήθελες να ξέρεις πως «μανούλα» γίνεσαι όλο και περισσότερο, μέρα με την ημέρα όσο θα γνωρίζεσαι με το μικρό πλασματάκι που έφερες στη ζωή.