Ημέρα της γυναίκας και βόλτα με τις φίλες σας: Tips ομορφιάς για να λάμπετε!

Πώς βλέπουν οι γυναίκες τελικά την «Ημέρα» τους;

0
268

Πώς βλέπουν οι γυναίκες τελικά την «Ημέρα» τους; Είναι μια αφορμή για να το γιορτάσετε και να βγείτε έξω με τις φίλες σας ή να καθίσετε σπίτι και να κάνετε τα spa σας και τα αφρόλουτρα σας. Όπως και να έχει σας δίνουμε κάποιες συμβουλές για να είστε όμορφες και απόλυτα θηλυκές την ημέρα που δικαιωματικά σας ανήκει.

Αν θέλετε να έχετε όμορφο πρόσωπο χωρίς να το επιβαρύνετε με βαρύ μακιγιάζ, το πιο σημαντικό είναι να φροντίζετε και να περιποιείστε  την επιδερμίδα σας όσο περισσότερο και όσο πιο συχνά γίνεται.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα φρέσκο και ξεκούραστο πρόσωπο.

Καλό είναι να μην βγείτε έξω βαμμένες πολύ βαριά είναι μια απλή καθημερινή βραδιά με φίλες όποτε προσπαθείστε να είστε όσο πιο φυσικές γίνεται.

Χρησιμοποιήστε ένα απλό ελαφρύ concealer ή µια κρέμα προσώπου και ματιών µε χρώμα για να καλύψετε τυχόν ατέλειες. Στη συνέχεια, για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα, περάστε µια διάφανη πούδρα µε ένα μεγάλο πινέλο. Τέλος, τονίστε τα μήλα µε λίγο ρουζ και τα βλέφαρα µε μάσκαρα.

Σε 2 μόλις λεπτά έχετε µια φυσικά υγιή όψη, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Η κορυφαία make-up artist και συνεργάτιδα της Olay, Caroline Barnes, προτείνει ένα δικό της μυστικό:

«Για να ξαναδώσετε ζωή στην κουρασμένη επιδερμίδα, μετά τον καθαρισμό απλώστε στο πρόσωπό σας µια ζεστή πετσέτα. Ταυτόχρονα κάντε ασκήσεις αναπνοών για 30 δευτερόλεπτα ώστε να ξυπνήσετε απαλά την επιδερμίδα σας. Για να μειώσετε τις κοκκινίλες στα κουρασμένα ή νυσταγμένα µάτια, βάλτε λίγο κολλύριο. Δεν θα σας πάρει πάνω από μισό λεπτό»