Οι παράξενες beauty συνήθειες των σταρ

Υπάρχουν κάποια τρικ που, όσο αποτελεσματικά κι αν είναι, σίγουρα μας παραξενεύουν.

0
291

Όλες έχουμε κάποιο τρικ ομορφιάς που μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα, το οποίο είτε μάθαμε από τη μαμά μας είτε το ξεσηκώσαμε από τη beauty κοινότητα. Υπάρχουν όμως και κάποια τρικ που, όσο αποτελεσματικά κι αν είναι, σίγουρα μας παραξενεύουν.

Η Drew Barrymore, για παράδειγμα, έχει αντιστρέψει τελείως τους όρους του σωστού ντεμακιγιάζ. Όχι μόνο δεν ξεβάφεται το βράδυ, αλλά βάζει και σκιά στα μάτια, ώστε να πετύχει το τέλειο grudge smoky look.

Η Kim Kardashian παραδέχεται ότι δεν λούζεται και τόσο συχνά. Για την ακρίβεια, λούζει τα μαλλιά της μόλις δύο φορές τη βδομάδα, για να μην ξηραίνονται, όπως υποστηρίζει.

Η αδερφή της, Kylie Jenner, είναι γνωστή για το contouring, που ούτως ή άλλως έχει εμπνευστεί από την Kim. Όμως, η νεαρή celebrity το έχει πάει ένα βήμα παραπέρα, αφού κάνει contouring και στα αυτιά!

Οι ιδιότητες και τα οφέλη του ελαίου καρύδας είναι πλέον γνωστά, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο πολυχρηστικά λάδια. Υπάρχει όμως και μια ιδιότητα που δεν γνωρίζαμε. Η Nicole Scherzinger δεν το χρησιμοποιεί μόνο για την ενυδάτωση του δέρματος και των μαλλιών της, αλλά και ως… αποσμητικό. Μήπως να το δοκιμάσουμε;