Φιλτρα νερού για την υγεία των παιδιών

0
141
φίλτρα νερού
φίλτρα νερού

Πόσο σημαντικό είναι το νερό για παιδιά;

Το φιλτραρισμένο αλκαλικό νερό Kangen® παίζει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην εγκυμοσύνη για την μητέρα και το έμβρυο αλλά και μετά στην ανάπτυξη του παιδιού.
Με το νερό Kangen®, μπορούμε να μαγειρέψουμε νόστιμα και υγιεινά φαγητά στα παιδιά. Η κατανάλωση του βοηθά στην υγεία τους αλλα και την μέλλουσα μητέρα καθώς καταπολεμά την ναυτία και βοηθάει την ανάπτυξη του μωρού.
Τα παιδιά έχουν ανάγκη ενός εσωτερικού αλκαλικού περιβάλλοντος για την αρμονική και υγιή τους ανάπτυξη.
Ποια είναι τα οφέλη του επιτραπέζιου νερού Kangen ® με pH 7 ; Είναι:
1) Μικροβιολογικά καθαρό, φιλτραρισμένο και καλύτερο πιστοποιημένο νερό
2) Δε περιέχει νιτρώδη, νιτρικά άλατα, χλώριο, φθόριο ή άλλα παθογόνα
3) Μέχρι την ηλικία των 6 μηνών – 1 έτος τα παιδιά έχουν συνήθως ένα αλκαλικό περιβάλλον και συνιστάται επιτραπέζιο νερό.

Φίλτρα νερού

Όλα αυτά τα θαυμαστά αποτελέσματα επιτυγχάνονται με τα φίλτρα νερού. Το σωστό φίλτρο νερού έχει τη δυνατότητα να σας αλλάξει πραγματικά τη ζωή. Με τα φίλτρα νερού της εταιρείας enagic θα καταλάβετε τι σημαίνει πραγματικό ποιοτικό αλκαλικό νερό. Μπορείτε να επισκεφθείετ τον ιστότοπο του επίσημου προμηθευτή που διανέμει στην Ελλάδα τα φίλτρα νερού της εταιρείας enagic.

Το επιτραπέζιο νερό που λαμβάνεται μετά το φιλτράρισμα με ιονιστές Enagic, είναι ένα εξαιρετικό πόσιμο νερό ιδανικό για το τσάι ή για να ετοιμάσετε το φαγητό του μωρού. Είναι ελεγμένο, καθαρό και υγιές για το σώμα, περιέχει βασικά μέταλλα απαραίτητα για την υγεία και την σωστή ανάπτυξη. Μετά την ηλικία του 1 έτους αλλάζει η διατροφή του μωρού και το σώμα του αρχίζει να γίνεται πιο όξινο. Γι’ αυτό χρειάζεται να εξασφαλιστεί η οξεοβασική ισορροπία του έτσι ώστε να αναπτύξει έναν ισχυρό σκελετό και δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Εξαιτίας της όξινης διατροφής, πολλά παιδιά σε νεαρή ηλικία αντιμετωπίζουν τερηδόνα, ραχίτιδα, συχνά κρυολογήματα κλπ.

Φιλτραρισμένο νερό Kangen

Το φιλτραρισμένο νερό Kangen ® με pH 8,5 – pH 9 – pH 9.5
Είναι το καλύτερο πιστοποιημένο νερό και απόλυτα ασφαλές για την οικογένεια σας!
Είναι αλκαλικό νερό ιονισμένο και δομημένο.
Είναι πλούσιο σε αλκαλικά μέταλλα και αντιοξειδωτικά.
Είναι μικροβιολογικά καθαρό χωρίς νιτρώδη νιτρικά ή άλλα παθογόνα.
Με το αλκαλικό νερό Kangen® μπορούμε να μαγειρέψουμε νόστιμα και υγιεινά φαγητά στα παιδιά!

Το νερό Kangen® για τα παιδιά είναι ένα καθαρό νερό με πολύ λεπτές μικρο-δομές, που διεισδύει πολύ βαθιά μέσα στα τρόφιμα και απορροφά περισσότερα θρεπτικά συστατικά από το σύνηθες νερό. Με το νερό Kangen ® μπορείτε να φτιάξετε ακόμη και τσάι χωρίς βράσιμο. Τα παιδιά απολαμβάνουν τα τρόφιμα και αισθάνονται την γεμάτη και έντονη γεύση τους.

Φίλτρα νερού άνω πάγκου

Το φίλτρο νερού άνω πάγκου τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και γιαυτό ονομάζεται φίλτρο νερού άνω πάγκου. Είναι από τα πιο δημοφιλή φίλτρα νερού διότι είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση του. Καλό θα ήταν το φίλτρο νερού άνω πάγκου να βρίσκεται στην κουζίνα κάθε σπιτιού.

Χρησιμοποιώντας το νερό Kangen ® μειώνεται ο χρόνος μαγειρέματος και η χρήση αλατιού, διατηρούνται παράλληλα οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού.
Για την καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τα τρόφιμα και το νερό είναι σημαντικό για το ανθρώπινο σώμα. Το αλκαλικό νερό Kangen® εξασφαλίζει την οξεοβασική ισορροπία των παιδιών μας.

φίλτρα νερού
φίλτρα νερού

Για τα παιδιά είναι πιο σημαντικό να τρώνε φρέσκα ντόπια τρόφιμα τα οποία και διατηρούν όλα τα αναγκαία θρεπτικά συστατικά να προσαρμοστούν στο περιβάλλον στον οποίο ζουν και να αναπτύξουν ανοσία.

Φίλτρα νερού βρύσης

Εξαιρετική πρόταση αποτελεί επίσης το φίλτρο νερού βρύσης. Ενδείκνυται να επιλέξετε το φίλτρο νερού βρύσης εάν πραγματικά θέλετε να λάβετε σοβαρά το θέμα της υγείας σας. Τα φίλτρα νερού βρύσης παράγουν αλκαλικό νερό kangen. Εδώ θα μάθετε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τα φίλτρα νερού βρύσης.

Το εμφιαλωμένο νερό και το νερό της βρύσης δεν συνιστάται για τα παιδιά επειδή περιέχει νιτρώδη, νιτρικά και άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς. Ακόμα κι αν όσοι εμφιαλώνουν νερό δεν είναι υποχρεωμένοι να αναγράφουν στην ετικέτα το επίπεδο των νιτρικών και νιτρωδών, οι ειδικοί συστήνουν να αποφεύγεται το εμφιαλωμένο νερό στα παιδιά. Οι ιονιστές Enagic σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε καθημερινά το καλύτερο πιστοποιημένο φρέσκο νερό για παιδια.