Αυτοί είναι οι 5 βασικοί λόγοι που σου στερούν τον οργ*σμό!

Οι επιστήμονες λύνουν μια από τις σημαντικότερες απορίες πολλών γυναικών…

0
273

Ο οργ*σμός είναι η ηδ*νή που βιώνει ο άνθρωπος στην κορύφωση της σ*ξουαλικής επαφής, βέβαια πολλές είναι οι γυναίκες που δύσκολα καταφέρνουν να φτάσουν στην κ*ρύφωση και να νιώσουν αυτό το αίσθημα ηδ*νής και απόλαυσης.

Πολλές γυναίκες θεωρούν τη συγκεκριμένη σ*ξουαλική διαταραχή θέμα ταμπού, οπότε και δεν υπάρχουν περιθώρια για ανάλυση και συζήτηση σε… γυναικεία πηγαδάκια! Οι επιστήμονες γνωρίζοντας ότι είναι μεγάλο το ποσοστό των γυναικών που δεν μπορούν να απολαύσουν τη σ*ξουαλική πράξη, εντόπισαν τα 5 πιο πιθανά αίτια που εμποδίζουν τη γυναίκα να φτάσει στην κ*ρύφωση:

#1 Κληρονομικότητα:

Για όλα φταίνε τα γονίδια! Ερευνητές από το Λονδίνο, υποστηρίζουν ότι η γρήγορη κορ*φωση καθορίζεται σε ποσοστό 34-45% από το DNA μας, οπότε και υπάρχει πιθανότητα πολλές γυναίκες να θέλουν το… χρόνο τους για να ολοκληρώσουν.

#2 Περιττά κιλά:

Το επιπλέον βάρος όχι μόνο οδηγεί σε ορμονικές αλλαγές που επηρεάζουν τη σ*ξουαλική λειτουργία των γυναικών αλλά ταυτόχρονα δημιουργούνται και καρδιαγγειακά προβλήματα που περιορίζουν τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα.

#3 Κακή κυκλοφορία του αίματος:

Η κακή κυκλοφορία του αίματος εμποδίζει τη στ*ση του άνδρα αφού δεν αρματώνονται τα γεννητικά του όργανα σωστά, αλλά επιβραδύνει και το γυναικείο οργ*σμό.

#4 Ηλικία:

Όσο περνούν τα χρόνια, μειώνεται και η παραγωγή ορμονών, γεγονός που είναι βασική αιτία για τη μειωμένη σ*ξουαλική διέγερση των γυναικών.

#5 Ο «ακατάλληλος» σύντροφος:

Πολλές γυναίκες έχουν δηλώσει ότι με ένα συγκεκριμένο σύντροφο φτάνουν την κορ*φωση σε κάθε σ*ξουαλική πράξη, ενώ με κάποιον άλλο δυσκολεύονται αρκετά. Ίσως πρέπει τελικά να πιστέψουμε ότι τελικά υπάρχει το «άλλο μας μισό».