9 τρόποι να διώξεις τη Δευτεριάτικη μιζέρια

Υπάρχει πιο παγκόσμιο συναίσθημα από το άσβεστο μίσος για τις Δευτέρες; ΟΧΙ.

0
326
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για τη χειρότερη ημέρα της εβδομάδας. Είναι σαν ξύσιμο της κιμωλίας στο μαυροπίνακα, σαν καούρα μετά το φαγητό, σαν απονεύρωση χωρίς αναισθησία.

Τι να κάνουμε όμως; ΈΤΣΙ ΕΙΝΑI

tumblr_mah0rgBLB21qakrdzo1_r2_500Και έτσι:

Πολύ ωραία όοοοοολα αυτά αλλά έχουν το εξής μειονέκτημα. Δεν βοηθάνε ΚΑΘΟΛΟΥ.

 8 πράγματα που θα διώξουν τη μελαγχολία της Δευτέρας. 

1. Ρίξε λίγη κανέλλα στον καφέ σου. Μία έρευνα έχει αποδείξει πως το άρωμα της, εκτός από συγκλονιστικό από μόνο του, μπορεί να μειώσει το άγχος και να διεγείρει το μέρος του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για να σε διατηρεί σε εγρήγορση. Και όταν έχεις μία λίστα από things to do που πρέπει να γίνουν, λίγη έξτρα συγκέντρωση δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

2. Αν έχεις χρόνο και διάθεση φτιάξε από το βράδυ της Κυριακής ένα ΓΛΥΚΟ και παρ’ το μαζί σου στη δουλειά.

3. Βέβαια , πάντα έχεις την επιλογή να χαλαρώσεις λίγο αυτή τη μέρα και να μην την υπερφορτώνεις με λίστες και υποχρεώσεις και πράγματα που δεν θέλεις καθόλου να κάνεις.

4 .Μετά τη δουλειά ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ. Κανόνισε να βγεις για ποτό ή φαγητό
(είναι η ιδανική ευκαιρία για να κανονίσεις το ραντεβού με κάποιον που βαριέσαι/δεν έχεις χρόνο να δεις)  ή-ακόμα καλύτερα- δες που γίνεται πάρτι και σύρε.

5. Κάνε τη Δευτέρα την ημέρα που θα δοκιμάζεις με το φίλο σου κάτι καινούριο. Και δεν εννοούμε ράφτινγκ, αλλά κάτι εντελώς καθημερινό. Από το να δοκιμάσετε μία γεύση παγωτό που δεν έχετε ξαναφάει μέχρι να επιχειρήσετε μία στάση στο σεξ που δεν έχετε ξανακάνει.

6. Πάρε ένα λουλούδι στον εαυτό σου. Όσο κι αν αυτή η ιδέα φαίνεται βγαλμένη από το πηγάδι των κλισέ, έχει βάση. Ορισμένα χρώματα έχουν τη δύναμη να βελτιώσουν ασυναίσθητα την διάθεση σου. Ανάμεσα τους είναι το κίτρινο και το κόκκινο.

7. Άλλαξε την εικόνα στην επιφάνεια εργασίας σου ή την οθόνη του κινητού σου. Μπορείς να βάλεις από κάτι αφηρημένο ή σχετικό με την τέχνη  ή κάτι που σε κάνει χαρούμενη, όπως μία αστεία στιγμή με τους φίλους σου από το άλμπουμ σου στο Facebook. Θα είναι σαν σαν μια εικονική υπενθύμιση των ωραίων στιγμών πρόκειται να ξανάρθουν σε 4 ημέρες.

8. Αν τίποτα απ’ όλα αυτά δεν πιάσει βρες ένα καθρέφτη και κάνε αυτό: