8 πράγματα που θα ήθελες να ξέρει η κολλητή σου

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σου άτομα στη ζωή. Ξέρεις και ξέρει τα πάντα για σένα,

0
359

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σου άτομα στη ζωή. Ξέρεις και ξέρει τα πάντα για σένα, είναι εκεί όποτε τη χρειάζεσαι, μιλάτε με inside jokes  ή και με τα μάτια, την εμπιστεύεσαι, νιώθεις ότι έχετε ζήσει τρεις ζωές μαζί, θα μπορούσε να είναι η γυναίκα της ζωής σου. Όλα αυτά είναι σπουδαία και θα ήταν ακόμα πιο ωραία η κολλητή σου ήξερε ότι:

1. Δεν θα την παρατήσεις για άλλη κολλητή
Το ότι έχεις πολλούς φίλους ή γνωρίζεις συνεχώς καινούριους ανθρώπους δεν σημαίνει ότι ψάχνεις αντικαταστάτη. Η θέση της «κολλητής» στην καρδιά σου ήταν, είναι και θα είναι πάντα πιασμένη από εκείνη.

2. Τσακωμοί πάντα (θα) υπάρχουν
Μιλάμε για μία από τις πιο όμορφες, μακροχρόνιες και αληθινές σχέσεις της ζωής σου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όλα είναι στο πρόγραμμα: συμπεριλαμβανομένων και των  μικροδιαφωνιών και των επικών τσακωμών. Σημασία έχει να ξεπερνιούνται γρήγορα και αναίμακτα.

3. Τα μυστικά της είναι ασφαλή
Όχι μόνο τα μυστικά της, αλλά οι σκέψεις της ή αυτά που ντρέπεται να παραδεχτεί ακόμα και στον εαυτό της. Οι σχέσεις αγάπης, είναι σχέσεις εμπιστοσύνης. Γιατί μόνο έτσι είναι υγιείς.

4. Η αφοσίωση σου σε εκείνη είναι αυτονόητη
Με άλλα λόγια, θα είσαι εκεί όταν θα σε χρειαστεί. Δεν είστε φίλες μόνο για να πηγαίνετε βόλτες, να βγάζετε selfies, να σχολιάζετε πρώην και να αναταλλάζετε ρούχα. Αλλά για να στηρίζετε και να βοηθάτε ουσιαστικά η μια την άλλη.


5. Δεν έγινε και τίποτα αν δεν μιλήσετε δύο μέρες στο τηλέφωνο

Σημασία έχει ότι όταν ξαναβρεθείτε θα είναι σαν να μην πέρασε ούτε λεπτό από την προηγούμενη συνάντησή σας.

6. Οι ταμπέλες δεν έχουν και τόση σημασία
Όταν είσαι πιο μικρή έχεις την τάση να δίνεις όνομα και χαρακτηριστικά σε οποιαδήποτε σχέση είχες. Την κολλητή σου, την λιγότερο κολλητή σου, την κοντινή παρέα, την ευρύτερη παρέα κλπ κλπ. Μεγαλώνοντας αυτά φθίνουν, γίνονται λιγότερο σημαντικά κι αυτό γιατί μένει η ουσία. Δηλαδή η αγάπη που υπάρχει μεταξύ σας.

7. Έχει την ικανότητα να σε πληγώσει περισσότερο από τον καθένα
Κι αυτό γιατί σε ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Ξέρει τις αδυναμίες σου, τις ευαισθησίες σου, τι μπορεί να σε κάνει να πετάς στα σύννεφα και τι να σε προσγειώνει απότομα.

8. Το να συγχωρείς είναι βασικό
Όταν δύο διαφορετικοί μεταξύ τους άνθρωποι που είναι πού διαφορετικοί μεταξύ τους κάνουν κολλητή παρέα, είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενο να δημιουργηθούν εντάσεις, διαφωνίες και προβλήματα. Το να ξέρεις να συγχωρείς (πραγματικά όμως, όχι προσωρινά και μετά από λίγο καιρό να της το πετάξεις) είναι αυτό που θα κάνει αυτή τη σχέση να αντέξει στον χρόνο.