7 τρόποι για να έρθεις πιο κοντά με τον φίλο σου, ακόμα και όταν κοιμάστε

Όχι το να βλέπετε τηλεόραση πριν κοιμηθείτε δεν είναι ένας από αυτούς.

0
349

Η πρώτη φορά που κάνεις σ*ξ και κοιμάσαι μαζί με κάποιον, είναι πολύ όμορφη και δημιουργεί μια αμοιβαία οικειότητα και σίγουρα θα την θυμάσαι . Όταν όμως περάσει ο πρώτος καιρός του ενθουσιασμού και έρθει η συνήθεια, πολλά βράδια θα καταλήγετε να φιλιέστε για καληνύχτα και μετά ο καθένας να κοιμάται στη μεριά του. Η ειδική των σχέσεων, Amber Madison υποστηρίζει πως η συναισθηματική οικειότητα όταν συνδυάζεται με την σωματική επαφή αποτελούν το εισιτήριο για μια πολύ καλή και μακροχρόνια σχέση. Μη ξεχνάς, πως υπάρχουν πάντα τρόποι να ανακτήσεις την χαμένη οικειότητα και να αναθερμάνεις την σχέση σου, ξεκινώντας από το κρεβάτι.

1. Απομακρύνετε τις ηλεκτρονικές συσκευές από το κρεβάτι

Όχι, δεν υπάρχει τίποτα όμορφο στο να είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και να ασχολείστε με τα κινητά και τα tablet σας. Άλλωστε μην ξεχνάς, πως έρευνες έχουν δείξει πως το φως των ηλεκτρονικών συσκευών μας εμποδίζει από το να κοιμηθούμε σωστά Απομάκρυνε λοιπόν όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές από την περιοχή του κρεβατιού και σίγουρα, θα βρείτε καλύτερα πράγματα να κάνετε.

2. Γδυθείτε

Σίγουρα τον πρώτο καιρό που κοιμόσασταν μαζί, είτε με 20 είτε με 3 βαθμούς, σας έπαιρνε ο ύπνος γυμνούς. Αν πλέον αυτή τη συνήθεια την έχετε κόψει, είναι μια καλή εποχή, να την αρχίσετε ξανά. Η γυμνή επαφή, ακόμη και χωρίς σεξουαλική διάθεση, θα σας φέρει αμέσως πιο κοντά. Η Amber λέει χαρακτηριστικά, πως η γυμνή επαφή φέρνει χαρά σε ένα ζευγάρι, ακόμη και μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα. Άσε που όταν είστε γυμνοί, είναι πιο εύκολο να αγκαλιαστείτε.

3. Πειραματιστείτε με διάφορες στάσεις για να κοιμηθείτε αγκαλιά

Μια πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Επιστημών του Εδιμβούργου, αναφέρει πως ο τρόπος που αγκαλιάζονται τα ζευγάρια, δείχνει αν πραγματικά, υπάρχει οικειότητα ανάμεσα τους. Ακόμη, αναφέρει πως το αν αγγίζει ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι αποδεικτικό του πόσο κοντά είναι ο ένας με τον άλλο. Ανακαλύψτε μαζί, ποια ακριβώς στάση αγκαλιάς σας βολεύει περισσότερο στο ύπνο, ανάλογα με τον τρόπο που συνηθίζεις να κοιμάσαι (αν και τους δύο σας βολεύει να κοιμάστε στο πλάι, τότε τα πράγματα είναι πολύ εύκολα).

4. Βάλτε μουσική

Έρευνες στο τμήμα Ψυχολογίας ενός Πανεπιστημίου του Τόκιο, έδειξαν πως ακούγοντας μουσική, μπορεί να αυξηθεί η έλξη ανάμεσα στο ζευγάρι. Αντικατέστησε την ανοιχτή τηλεόραση με μια ωραία χαλαρωτική play list, που είναι ότι πρέπει για να ηρεμήσετε μαζί μετά από μια κουραστική μέρα.

5. Επενδύστε σε ένα καλό κρεβάτι

Ή σε χουχουλιάρικο πάπλωμα, μαλακά μαξιλάρια, ζεστές κουβέρτες. Γενικότερα, σε οτιδήποτε μπορεί μπορεί να διευκολύνει να νιώσετε άνεση στο κρεβάτι.

6.  Μη κοιμάστε ποτέ τσακωμένοι

Ξέρεις, αυτό που ξαπλώνει ο καθένας στη μεριά του, ψιθυρίζει ένα τσατισμένο «Καληνύχτα» και τραβάει το πάπλωμα προς τη μεριά του. Σύμφωνα με τον Dr. Karl A. Pillemer, καθηγητή μαθημάτων ανθρώπινης ανάπτυξης και εξέλιξης, όσα ζευγάρια είναι καλά μαζί 50 χρόνια και πάνω, πάντα δίνουν ως συμβουλή σε νεότερα ζευγάρια, να μη κοιμούνται ποτέ τσακωμένοι. Κάνε μια βόλτα για να ηρεμήσεις, πήγαινε και κάτσε λίγο στο σαλόνι, αλλά μη κοιμηθείτε τσακωμένοι. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και μόλις νιώσεις κάπως πιο ήρεμη, συζητήστε το.

7. Διατηρήστε το δωμάτιο καθαρό

Πεταμένα ρούχα δεξιά και αριστερά και μια καρέκλα φορτωμένη ως το ταβάνι με πράγματα, δεν είναι ο πλέον κατάλληλος χώρος για μια ζεστή ατμόσφαιρα. Δε χρειάζεται να είναι σα δωμάτιο ξενοδοχείου, αλλά φροντίστε όσο μπορείτε να διατηρείτει την κρεβατοκάμαρα καθαρή και τακτοποιημένη και θα δείτε που θα νιώσετε πιο άνετα.