4 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν μετακομίσεις!

Μια μετακόμιση μπορεί να σου δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα. Δες 4 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν πας στο νέο σου σπίτι.

0
263

Μια μετακόμιση μπορεί να σου δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα. Δες 4 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν πας στο νέο σου σπίτι. 

Κάνε ένα πάρτι: Είτεθέλεις να οργανώσεις ένα μικρό δείπνο είτε να κάνεις ένα wild party, η επιλογή είναι δική σου. Κάλεσε τους φίλους σου στο σπίτι και ζήστε μερικές τελευταίες αναμνήσεις στο σπίτι που πρόκειται να αφήσεις πίσω σου. 

Πέρνα ένα Σαββατοκύριακο χωρίς να κάνεις τίποτα: Αν συνηθίζεις να κάνεις άπειρα πράγματα τα Σαββατοκυριάκα, ένα Σαββατοκύριακο πριν φύγεις κάτσε στο σπίτι και απόλαυσέ το. Άκου μουσική στη διαπασών. Μαγείρεψε για τον εαυτό σου. Κάνε μαραθώνιο ταινιών και ό,τι άλλο σε ευχαριστεί.

Κάνε χαμό: Μπορεί να το πρόσεχες σαν τα μάτια σου όσο έμενες σε αυτό αλλά τώρα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Δεν εννοούμε να προκαλέσεις ζημιές στο σπίτι αλλά να το ευχαριστηθείς χωρίς να σε νοιάζει αν θα δημιουργήσεις χαμό. Φτιάξε κάτι (κάνε ένα από τα diy που σου έχουμε δείξει κατά καιρούς), μαγείρεψε ένα μπελαλίδικο φαγητό και γενικά ζήσε όσο πιο έντονα μπορείς.

Φωτογράφισέ το ή τράβα το βίντεο: Αν θέλεις να θυμάσαι το παλιό σου σπίτι, τότε καλό θα είναι να τραβήξεις μερικές φωτογραφίες ή βίντεο. Διαφορετικά υπάρχει πιθανότητα να ξεχάσεις με τον καιρό τις λεπτομέρειες του σπιτιού σου.