4 πράγματα για τα οποία ΚΑΜΙΑ γυναίκα δεν πρέπει να αισθάνεται ενοχές

Ποτέ.

0
339

1. Το να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου

Το να εκφράζεις την γνώμη σου και να υπερασπίζεις τον εαυτό σου είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είσαι περήφανη. Αν κάποιος σου συμπεριφέρεται άδικα- συνεργάτης, φίλος, ο σύντροφός σου μίλησε. Μην φοβάσαι να εκφράσεις αυτό που πιστεύεις καθώς αν δεν το κάνεις η κατάσταση δεν θα αλλάξει ποτέ.

2. Το να μην θέλεις να κάνεις παιδιά

Δεν θέλουμε όλοι τα ίδια πράγματα σε αυτή τη ζωή και κανείς δεν θα έπρεπε να κατακρίνεται για τις επιλογές που κάνει για τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ ζωή. Μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σου επιβάλλει την άποψη του για αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου και σίγουρα μην αφήσεις κανέναν να σε κάνει να νιώσεις τύψεις επειδή δεν θέλεις ό,τι και εκείνος.

3. Το να μην είσαι η ιέρεια του σ*ξ

Αυτός που είναι στο πλευρό σου θα πρέπει να αντιλαμβάνεται πως δεν είσαι το ζωντανό παράδειγμα του κάμα σούτρα ή όποια άλλης τεχνικής του σ*ξ. Οπότε όχι, δεν χρειάζεται να νιώθεις περίεργα και να απολογηθείς αν δεν μπορείς να κάνεις ό,τι κάνει μια πρωταγωνιστρία ταινίας πορνό.

4.  Το να μην έχεις το «ιδανικό» σώμα

Ποιος ορίζει τι είναι το «ιδανικό» σώμα; Κανείς. Όσο εσύ νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και προσέχεις την υγεία σου κανείς δεν μπορεί να σου πει Τ Ι Π Ο Τ Α. Το μόνο που έχει σημασία είναι τι πιστεύεις εσύ.