14 σημάδια ότι σε έχει πιάσει η άνοιξη

Με άλλα λόγια, θέλεις να κάνεις σ*ξ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

0
293

Είναι οι λεγόμενες φουσκοδεντριές. Είναι ο λόγος που έχεις ακόρεστη όρεξη να βγεις, να είσαι όμορφη, να φλερτάρεις, να ερωτευτείς από την αρχή, να πας βόλτες χέρι χέρι, να φιληθείς, να κάνεις σ*ξ.
Σου θυμίζει κάτι; Χμμμ.

1. Θέλεις να είσαι συνέχεια έξω.

2. Θέλεις να είσαι συνέχεια έξω και να φλερτάρεις σαν τρελή και αν δεν φλερτάρεις εκνευρίζεσαι γιατί αισθάνεσαι ότι έχει πάει χαμένη η βραδιά.

3. Ο τύπος από το καθαριστήριο που σου λέει κάθε φορά πόσο όμορφη είσαι και που μέχρι πριν ένα μήνα ούτε βλέφαρο δεν του έριχνες, σου φαίνεται ξαφνικά ότι έχει «κάτι σ*ξι».

4. Επίσης πιστεύεις ξαφνικά ότι έχουν «κάτι σ*ξι» οι περισσότεροι άντρες φίλοι σου και πιάνεις τον εαυτό σου να τους κάνει ματάκια.

5. Κάνεις κρούσεις σε διάφορους πρώην μέσω facebook chat, και ειδικά σε αυτούς που έχουν ομορφύνει (ή απλά πιστεύεις ότι έχουν ομορφύνει. Ή απλά είναι ακόμα single και δεν ανεβάζουν φωτογραφίες με μωρά).

6. Φοράς τα καλά σου εσώρουχα όταν βγαίνεις γιατί δεν ξέρεις ποτέ.

7. Κατά βάθος λυπάσαι τον άμοιρο που θα πέσει στα χέρια σου γιατί δεν θα ξέρει τι τον βρήκε. Άντε μωρέ σιγά μην τον λυπηθείς κιόλας #bipolar

8. Σε πιάνει και μια ψιλοαϋπνία και κάπως ζεσταίνεσαι πολύ ρε παιδί μου.

9. Βρίσκεις σ*ξι διάφορες λεπτομέρειες που δεν είχες παρατηρήσει μέχρι τώρα, όπως το σβέρκο του ταξιτζή, τις φλέβες στο χέρι του διπλανού στο γυμναστήριο, τις τρίχες που πετάγονται από το t-shirt του τύπου στο λεωφορείο. Μία άλλη πραγματικότητα έχει ανοιχτεί μπροστά σου.

10. Όταν λες στις φίλες σου τι βρίσκεις σ*ξι σε κοιτάνε σαν να πετάχτηκε μόλις βατράχι από το στόμα σου.

11. (μμμμ βατράχι, πρίγκιπας, ψηλός ξανθός, με πλάτη που θα σε σηκώνει και στα χέρια του, ωραίο).

12. Οι ίδιες φίλες σου είναι εκείνες που σε σταματάνε στο δεύτερο ποτό γιατί μετά δεν ξέρουν που (ή μάλλον σε ποιον) θα καταλήξεις.

13. Κατά βάθος ξέρεις ότι θα κάνεις σ*ξ. Και μάλιστα σύντομα.