12 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και ξενερώνουν τους άντρες

Mερικές γυναικείες συνήθειες που χαλάνε (μερικούς από) τους άντρες, με σειρά δημοτικότητας

0
304

Ένας χρήστης του reddit (: του hot website των social media με online κοινότητες που ανταλλάσσουν απόψεις, ιδέες και συμβουλές) έθεσε το εξής ερώτημα στο ανδρικό κοινό: «Τι σε χαλάει περισσότερο στις γυναίκες;».

Τo αμερικάνικο Cosmopolitan μάζεψε τις πιο δημοφιλείς απαντήσεις – και η αλήθεια είναι πως σε ορισμένες από αυτές έχουν ένα δίκιο.

Να λοιπόν μερικές γυναικείες συνήθειες που χαλάνε (μερικούς από) τους άντρες, με σειρά δημοτικότητας:

1. Δεν είσαι ειλικρινής. Η απάντηση αυτή μοιάζει αρκετά αυτονόητη. Η εμπιστοσύνη είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μία σχέση και αν λείπει, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

2. Ο υπερβολικός εγωκεντρισμός. Είναι ωραίο να αγαπάς τον εαυτό σου αλλά καλό θα ήταν «να σταματούσες να φιλάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη κάθε πρωί». (εντάξει, μερικά πρωινά επιτρέπεται)

3. Κάνεις τη χαζή για να τραβήξεις την προσοχή. Δεν είσαι χαζή, οπότε μην προσποιείσαι.

4. Κάνεις τη μεθυσμένη. Ναι οι άντρες ξενερώνουν όταν κάνεις τη μεθυσμένη/αδέξια/ζαλισμένη/υπερβολικά αυθόρμητη ενώ έχεις πιει δύο μπύρες. Εκτός και αν είσαι η Ζόι Ντεσανέλ στο New Girl.

5. Δεν σηκώνεις το κεφάλι από το κινητό σου. Ένας άλλος user προσθέτει «Το να σε νοιάζει τόσο πολύ το Snapchat και το Instagram που καταλήγεις να μην έχεις δικιά σου ζωή».

6. Προσπαθείς να τον κάνεις να ζηλέψει. Εκείνα τα tips που διαβάζεις στα βιβλία συμβουλευτικής τύπου «Κάνε τον να ζηλέψει αν θες να σου περάσει τα δαχτυλίδι», απλά προσπέρασέ τα.

7. Το παίζεις δύσκολη. Αν και η εμπειρία λέει πως σε μερικές περιπτώσεις πιάνει. Απλά μην το παρακάνεις.

8. Δεν είσαι ξεκάθαρη για αυτό που θες. Αν ξέρεις από πριν που θες να πάτε για φαγητό ή ποτό αλλά τελικά τον αφήνεις να αποφασίσει εκείνος για το τι θα κάνετε, μην περάσεις όλο το βράδυ γκρινιάζοντας. (#truestory)

9. Έχεις ξεπερασμένες απόψεις. Ε, αυτό εδώ ισχύει και για τα δύο φύλα. Μην κρίνεις κανέναν, δέξου την κριτική, αγάπα τον πλησίον σου, κλπ, τα ξέρεις.

10. Έχεις προοδευτικές απόψεις. Μπερδευτήκαμε. Άντρες διαλέξτε τι θέλετε.

11. Διαχειρίζεσαι τους λογαριασμούς σου στα social media λες και είναι η δουλειά σου. Αν και, για να είμαστε δίκαιες εδώ πέρα, μερικές φορές είναι η δουλειά σου.

12. Δεν του κάνεις κομπλιμέντα. Μερικές φορές και εκείνος θέλει να ακούσει ότι δεν δείχνει χοντρός με το καινούριο τζιν.