11 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να είναι οι Δευτέρες σου λιγότερο δύσκολες!

Δες τι μπορείς να κάνεις για να μισείς λίγο λιγότερο αυτή τη μέρα…

0
311

Δευτέρα! Η χειρότερη μέρα της εβδομάδας! Για τους περισσότερους από εμάς είναι η αρχή της εργασιακής εβδομάδας μας και έρχεται με την συνειδητοποίηση ότι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο έφτασε και πάλι στο τέλος του. Δες τι μπορείς να κάνεις για να μισείς λίγο λιγότερο αυτή τη μέρα…

Μην δεις το Σαββατοκύριακο όλες τις αγαπημένες σου σειρές. Άφησε μερικές για τη Δευτέρα έτσι ώστε να ανυπομονείς να έρθει το βράδυ που θα δεις τι έγινε επιτέλους στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones.

Φάε πολύ καλό πρωινό για να έχεις ενέργεια να αντιμετωπίσεις την ημέρα.

Ξύπνα βάζοντας ανεβαστική μουσική. Μπορείς να φτιάξεις ακόμα και μια “playlist της Δευτέρας” για να την ακούς μόνο εκείνη την ημέρα της εβδομάδας.

Κοιμήσου πολύ καλά το προηγούμενο βράδυ και προσπάθησε να μην το ξενυχτήσεις πίνοντας και μεθώντας. Δεν θα ξυπνάς με τίποτα το επόμενο πρωί.

Σχεδίασε μια όμορφη βραδιά με τους φίλους σου. Παίξτε επιτραπέζια, δείτε μαζί το αγαπημένο σας σήριαλ. Κάντε κάτι διασκεδαστικό.

Κάνε τουλάχιστον 30 λεπτά γυμναστική το πρωί της Δευτέρας. Βγες για περπάτημα ή κάνε γυμναστική στο σαλόνι σου. 

Κάνε τη Δευτέρα την ημέρα της εβδομάδας που μπορείς να φας ό,τι θέλεις. Μπορεί πολλοί άνθρωποι να έχουν το Σάββατο ή την Κυριακή γι’αυτό αλλά σκέψου πόσο ωραία θα ήταν να έχεις τη Δευτέρα για αυτή τη δουλειά; 

Κάνε σεξ. Αν έχεις σχέση τότε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις τη Δευτέρα σου με λίγο σεξ. 

Ντύσου χαρούμενα. Φόρα κάτι που θα σου φτιάξει τη διάθεση έτσι ώστε να ξεκινήσει η μέρα σου χαρούμενα. 

Φάε λίγη σοκολάτα. Το σίγουρο είνα ότι θα σου φτιάξει τη διάθεση. 

Φάε το αγαπημένο σου φαγητό το μεσημέρι ή και το βράδυ. Κάνε τη Δευτέρα τη μέρα τηε βάφλας! Γιατί όχι;